Steklena streha

Zaključujemo še en projekt steklenega nadstreška, ki se je na začetku zdel kompliciran, na koncu pa izpadel odlično. Več naših referenc steklenih nadstreškov si lahko ogledate na tej povezavi!

steklena zaščitna pregrada

Steklene zaščitne pregrade

Steklene zaščitne pregrade za zaščito vaših zaposlenih. Iz varnostnega stekla vam po meri izdelamo različne steklene pregrade za pisarne, prodajalne in sprejemne pulte… Glede na zahtevo lahko v steklu naredimo različne izreze in odprtine.

Steklena stopniščna ograja

Steklena stopniščna ograja

Izvedba steklene stopniščne ograje v stanovanju. Ograja je s strani točkovno pritrjena z INOX nosilci, steklo je varnostno, dvojno lepljeno in kaljeno. Več izvedb naših steklenih ograj si lahko pogledate na tej povezavi!

Steklene stene

Steklene stene

Še ena izvedba pregraditve pisarn s steklenimi predelnimi stenami. V tem primeru, je bila želja stranke, da se steklene stene izvedejo brez vertikalnih profilov, čim bolj transparentna izvedba. Uporabili smo 10mm ESG varnostno kaljeno steklo, vratna krila, pa so opremljena z visoko kvalitetnimi, hidravličnimi tečaji BILOBA 8015. Steklene stene so naredile prostor odprt in prostoren. […]