stekleni nadstrešek za avto

Stekleni nadstrešek

Zaključili smo projekt stekleni nadstrešek za avtomobile. Prednost stekla pred plastičnimi kritinami za avtomobile je, da zaradi vremenskih vplivov z leti ne izgublja na trdnosti. Več o izvedbah naših steklenih nadstreškov si lahko preberete in pogledate na tej povezavi.  

Moderna tuš kabina

Trend novih gradenj so vse večje kopalnice, ki dopuščajo različne možnosti izdelave tuš kabin. Želja stranke je bila tuš kabina minimalističnega izgleda, brez nepotrebnega okovja in vrat. Tak sistem tuš kabin lajša čiščenje in vzdrževanje. Več o naših tuš kabinah si lahko pogledate in preberete tukaj.

montaža steklene strehe

Razstavni zimski vrt

V izdelavi imamo zimski vrt, ki bo služil kot razstavni eksponat, da si boste lahko ogledali izvedbo naših zimskih vrtov. V njem bodo prikazane vse možnosti odpiranja: drsni sistem, nagibno drsna vrata, harmonika zložljiva vrata… Več o zimskih vrtovih in naših izvedbah pa si lahko pogledate tukaj.  

Aktualni projekt – Izvedba steklenih predelnih sten

Izdelava steklenih predelnih sten za nove poslovne prostore. Stene so narejene iz 10mm float kaljenega varnostnega stekla z integriranimi nihajnimi steklenimi vrati. Fiksna polja so vstavljena v minimalne ALU profile, brez vertikalnih prečk, kar daje elegantni videz. Več o steklenih predelnih stena in ostalih izvedbah si poglejte tukaj.