Steklena vrata

Steklena vrata izdelujemo iz varnostnega kaljenega stekla debeline 8, 10 in 12 mm. So idealna rešitev v primerih, ko želite zapreti prostor in pri tem ne želite izgubiti svetlobe. Steklena vrata so lahko nihajna, krilna z ALU podbojem ali drsna.

V primeru steklenih nihajnih vrat se tečaji montirajo direktno na zidno odprtino ali pa se uporabijo talni mehanizmi. Tečaji, ki jih uporabljamo pri steklenih nihajnih vratih, omogočajo avtomatsko zapiranje vrat med pozicijo 0° in 80°, med pozicijo 80° in 90° pa vrata ostanejo odprta. Vsi tečaji so tovarniško testirani na 500.000 odpiranj. Najpogostejša stenska tečaja, ki jih uporabljamo, sta MINUSCO 8010, ki omogoča širino vratnega krila do 100 cm in MINUSCO 8630 z vratnim krilom širine do 90 cm. Ročaji so linijski različnih dolžin.

Krilna steklena vrata z minimalnim ALU podbojem se uporabijo v prostorih, kjer želimo, da vrata tesnijo. Taka vrata imajo navadno dva tečaja, kljuko in ključavnico.

Pri vseh vrstah steklenih vrat, lahko izbirate med transparentnim steklom, satinato steklom, dimljenim steklom in različnimi ornamenti. Po želji vam na steklo vgraviramo ali speskamo tudi različne vzorce.

V kolikor potrebujete steklena drsna vrata kliknite tukaj!