Steklene predelne stene

Steklene predelne stene so idealna rešitev kako prostor pregraditi ne, da bi pri tem izgubili svetlobo. Uporabne so prav tako v poslovnih prostorih, kot v domačem bivalnem okolju. Steklene predelne stene izdelujemo v kombinaciji z minimalističnimi ALU profili in steklom. Profili so prašno barvani po izboru RAL-a. Uporabljamo različne sestave stekla glede na namen uporabe. Z različno kombinacijo stekel in folij dosežemo boljšo zvočno zaščito, prav tako pa nudimo tudi steklene predelne stene z varnostnim steklom. Po želji vam lahko apliciramo folije z različnimi vzorci, ali pa vzorce na steklo speskamo.

 

Steklene stene so vse bolj priljubljena izbira za sodobne domove in poslovne prostore. Kot eden od najboljših načinov za ločevanje prostorov, steklene stene ustvarijo občutek prostornosti in povezanosti v notranjem prostoru. Poleg tega so steklene stene izjemno vsestranske in se lahko uporabljajo v različnih okoljih, kot so pisarne, restavracije, trgovine in stanovanja.

Steklene stene so enostavne za vzdrževanje in ohranijo svoj sijaj skozi leta uporabe. Poleg tega lahko steklene stene zmanjšajo hrup, kar je pomembno v delovnih okoljih. Steklene stene tudi zagotavljajo naravno svetlobo, kar prispeva k bolj prijetnemu in produktivnemu delovnemu okolju.