Zimski vrtovi

Želite zimski vrt? Ste v dilemi in dvomih kakšen zimski vrt si želite? Zgoraj poiščite naš kontakt in strokovno vam bomo pomagali z nasveti in idejami. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, vam bomo izdelali in vgradili unikatni zimski vrt po meri in vaših željah. Zimski vrtovi s termični ALU profili za vse letne čase! Ali zimski vrtovi s hladnimi ALU profili za prijetno bivanje od zgodnje pomladi in do pozne jeseni.

Uporabljamo kvalitetne ALU profile in stekla z odlično izolacijo, ki omogočajo toplotno prevodnost do Ug=0,6 W/m2K. ALU profili so prašno barvani in lahko izbirate barve celotne RAL lestvice. Zimski vrt je lahko sestavljen iz fiksne stene, dvojnih ali trojnih drsnih vrat, nagibno drsnih vrat, dvižno drsnih vrat, zložljive – harmonike stene, iz klasičnih oken in vrat. Streha je lahko narejena iz varnostnega izolativnega stekla ali pa iz izolativnega polnila.

Zimski vrt je idealna rešitev za dodatni življenski prostor, za počitek in sprostitev. Poleg povečanja življenskega prostora zaradi dobre izolacije omogoča bivanje neposredno v stiku z naravo skozi vse leto. Služi vam lahko kot igralnica, jedilnica, dnevan soba ali pa v nejm vzgajate rastline, saj je v nejm veliko naravne svetlobe. Naravna svetloba bo dvignila razpoloženje vsakega lastnika. Če si želite povečati kakovost vašega bivanja nas pokličite.

Preberete si lahko tudi članek o zimskih vrtovih na spletnem portalu MojMojster.