KONTAKTIRAJTE NAS

  Si želite, da vam pošljemo neobvezujočo ponudbo (za vaše povpraševanje) ali vas enostavno kontaktiramo, prosimo izpolnite spodnji obrazec.
  PREVERITE TUDI NEZAŽELJENO POŠTO - SPAM!

  S tem obrazcem dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Steklarstvo Omanovič d.o.o. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za rešitev in izdelke podjetja, ter me v zvezi z njimi kontaktira preko telefona ali e-pošte. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Več o zasebnosti

  Akcije in novice

  Zasteklitev terase z drsnimi vrati

  Zasteklitev letne kuhinje

  Predstavljajte si popolno letno kuhinjo, kjer se udobje notranjega prostora združi z osvežujočo lepoto zunanjega okolja. Zasteklitev letne kuhinje z drsnimi vrati je inovativen koncept, ki vam omogoča uživanje v naravi skozi vse leto, hkrati pa ohranja udobje in zaščito notranjega prostora. Z več tirnimi steklenimi drsnimi vrati letna kuhinja omogoča enostaven prehod med notranjim in zunanjim prostorom. Ta elegantna in funkcionalna rešitev vam omogoča, da uživate v svežem zraku in naravni svetlobi, ne da bi se morali odreči udobju in zaščiti notranjega prostora. Ko so vrata odprta, se vaša kuhinja poveže z zunanjo teraso ali vrtom, ustvarjajoč prostorno in harmonično okolje za druženje in kuhanje na prostem. Zastekljena letna kuhinja z drsnimi vrati ponuja številne prednosti. Poleg naravne osvetlitve omogoča tudi neoviran razgled na okolico, kar ustvarja občutek povezanosti z naravo, tudi med pripravo hrane. Drsna vrata omogočajo tudi boljšo kroženje zraka, kar je še posebej prijetno v toplih poletnih mesecih. Prav tako vam omogočajo, da kuhinjo enostavno prilagodite svojim željam in potrebam, saj imate prost dostop do zunanje površine za postavitev žara ali drugih kuhinjskih pripomočkov. Poleg tega so drsna vrata tudi energetsko učinkovita. S pravilno izolacijo ohranjajo toploto in hlad ter zmanjšujejo izgubo energije. To pomeni, da lahko letno kuhinjo uporabljate tudi v hladnejših mesecih, saj bo notranji prostor prijetno ogrevan ali ohlajen. Več o zasteklitvah si lahko pogledate tukaj (zasteklitev letne kuhinje)!  

  steklena stena in vrata s črnim okvirjem

  Steklena stena s črnim okvirjem

  Eleganten dodatek za dom ali pisarno – steklena stena z črnimi okvirji. Naravna svetloba preplavi prostore, hkrati pa poudari estetsko privlačnost. Edinstveni črni okvirji dodajo globino in kontrast, vrata omogočajo enostaven prehod med prostori, ohranjajoč vizualno povezanost. Rešitev za odprt, modern in privlačen prostor, ki izraža oseben slog.