KONTAKTIRAJTE NAS

  Si želite, da vam pošljemo neobvezujočo ponudbo (za vaše povpraševanje) ali vas enostavno kontaktiramo, prosimo izpolnite spodnji obrazec.
  PREVERITE TUDI NEZAŽELJENO POŠTO - SPAM!

  S tem obrazcem dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Steklarstvo in ALU konstrukcije Marjan Omanovič s.p. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za rešitev in izdelke podjetja, ter me v zvezi z njimi kontaktira preko telefona ali e-pošte. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Več o zasebnosti

  Akcije in novice

  steklena stena in vrata s črnim okvirjem

  Steklena stena s črnim okvirjem

  Eleganten dodatek za dom ali pisarno – steklena stena z črnimi okvirji. Naravna svetloba preplavi prostore, hkrati pa poudari estetsko privlačnost. Edinstveni črni okvirji dodajo globino in kontrast, vrata omogočajo enostaven prehod med prostori, ohranjajoč vizualno povezanost. Rešitev za odprt, modern in privlačen prostor, ki izraža oseben slog.

  izredalva izreza v steklo

  Vodni razrez stekla in ostalih materialov

  Ponujamo specializirano storitev vodnega razreza za različne materiale, vključno s steklom in drugimi materiali, z delovno površino dimenzij 4000 x 1870 mm in zmožnostjo rezanja do debeline 200 mm. Naša tehnologija omogoča rezanje številnih materialov, kot so steklo, marmor, keramika, karbon, jeklo, inox, aluminij, plastika in še več. Ena od ključnih prednosti našega vodnega razreza je uporaba hladnega reza v kombinaciji z vodo in peskom, pri visokem pritisku do 3700 barov. Ta pristop preprečuje deformacijo materiala, saj se pri rezanju ne pojavlja toplotni vpliv. Tako lahko dosežemo izjemno natančnost in ohranimo integriteto materiala. Naša napredna tehnologija vodnega razreza omogoča tudi rezanje zahtevnih oblik. S pomočjo preciznih CNC sistemov dosežemo izredno natančnost reza z odstopanjem le +/- 0,1 mm. To pomeni, da lahko dosežemo visoko stopnjo detajlov in zahtevanih toleranc ter zagotovimo vrhunske rezultate za vaše projekte. Več si lahko preberete na tukaj!