KONTAKTIRAJTE NAS

  Si želite, da vam pošljemo neobvezujočo ponudbo (za vaše povpraševanje) ali vas enostavno kontaktiramo, prosimo izpolnite spodnji obrazec.
  PREVERITE TUDI NEZAŽELJENO POŠTO - SPAM!

  S tem obrazcem dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje Steklarstvo in ALU konstrukcije Marjan Omanovič s.p. zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom ugotavljanja mojega zanimanja za rešitev in izdelke podjetja, ter me v zvezi z njimi kontaktira preko telefona ali e-pošte. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki. Več o zasebnosti

  Akcije in novice

  izredalva izreza v steklo

  Vodni razrez stekla in ostalih materialov

  Ponujamo specializirano storitev vodnega razreza za različne materiale, vključno s steklom in drugimi materiali, z delovno površino dimenzij 4000 x 1870 mm in zmožnostjo rezanja do debeline 200 mm. Naša tehnologija omogoča rezanje številnih materialov, kot so steklo, marmor, keramika, karbon, jeklo, inox, aluminij, plastika in še več. Ena od ključnih prednosti našega vodnega razreza je uporaba hladnega reza v kombinaciji z vodo in peskom, pri visokem pritisku do 3700 barov. Ta pristop preprečuje deformacijo materiala, saj se pri rezanju ne pojavlja toplotni vpliv. Tako lahko dosežemo izjemno natančnost in ohranimo integriteto materiala. Naša napredna tehnologija vodnega razreza omogoča tudi rezanje zahtevnih oblik. S pomočjo preciznih CNC sistemov dosežemo izredno natančnost reza z odstopanjem le +/- 0,1 mm. To pomeni, da lahko dosežemo visoko stopnjo detajlov in zahtevanih toleranc ter zagotovimo vrhunske rezultate za vaše projekte. Več si lahko preberete na tukaj!  

  akcija ogledal

  Akcija ogledal

  Akcija že narejenih ogledal. 6mm brušeni in polirani robovi dim. 490 x 900mm. Cena 10,00 EUR.